· 

Teylers Museum in Haarlem

Restaurators herstellen het trappenhuis Teylers museum.

Een groep jonge, wetenschappelijk geschoolde, restaurators herstelt het trappenhuis van het Teylers Museum in Haarlem. Met moderne middelen. Vera Tolstoj is projectleider van dit internationale gezelschap. In ondernaanneming van Leo Scholten Schilder- en Restauratiewerken. Ze geeft uitleg over haar aanpak.


Of Leo Scholten, de bekende restauratieschilder de trappenhal van het Teylers Museum in Haarlem wilde restaureren? Graag goed, snel en deze zomer nog? Scholten nam het werk graag aan, maar laat de projectleiding verregaand over aan Vera Tolstoj. Leo vertelt in een artikel in de SchildersVakkrant dat hij zelf bezig is met een groot project. Een landhuis in de Achterhoek. Leo Scholten van het gelijknamige decoratie en restauratieschildersbedrijf in Huissen is meermaals genomineerd en een paar keer winnaar van de Nationale SchildersVakprijs geworden. Hij hoort tot het selecte groepje bedrijven dat voor dit soort opdrachten wordt gevraagd. Bekijk hiernaast het filmpje.Dit project zit in de voorselectie van de nationale Schildersvakprijs 2019

Interesse in een offerte of afspraak?

Leo Scholten B.V.

Hoge Woerd 12 | 6851 EV Huissen

info@leoscholten.nl 

 026-325 79 51  |  06-531 300 12